1 løg
3 gulerødder
500 g hakket oksekød
1 dåse hakket tomater
1 dåse tomatpure
1 dl boullion
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 spsk granuleret tang
salt & peber
40 g mel
40 g smør
4 dl mælk
100 g revet ost
1 knsp muskat
ca 10 lasagneplader
Sådan gør du
Hak løg og gulerødder i tern.
Svits løg og tilsæt gulerødder
Tilsæt kødet og steg det brunt
Tilsæt tomater og pure, tang, krydderier og boullion.
Lad retten simre i 10 min
Bechamelsauce:
Smelt smør og til mel under kraftig omrøring.
tilsæt mælk og kog sacen op.
Tilsæt revet ost og muskat nød.
Læg skiftevis kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i et fad og drys med ost.
Bages ved 200 grader i 30 minutter.
Lasagne |