Det skal du bruge
Brød, det må gerne være en rest, som alligevel er blevet lidt kedelig :-)
2 fed hvidløg
1 spsk fintgranuleret tang
lidt olivenolie
Sådan gør du
Skær brødet i små tern.
Pres hvidløg.
Rør tang, hvidløg og olivenolie sammen.
Vend brødstykkerne i olien.
Fordel dem på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne.
Brød, det må gerne være en rest, som alligevel er blevet lidt kedelig :-)
2 fed hvidløg
1 spsk fintgranuleret tang
lidt olivenolie
Sådan gør du
Skær brødet i små tern.
Pres hvidløg.
Rør tang, hvidløg og olivenolie sammen.
Vend brødstykkerne i olien.
Fordel dem på en bageplade og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er sprøde og gyldne.
Croutoner med tang |